dekk slider vg

Vi gir best pris på dekk OG felger!

Kom innom og få Dekk og felger samme dag! Vi fører alle de store dekkmerkene og har kjappe leveringer. DekkNor fører fullt sortiment av dekk i alle dimensjoner fra de store merkenavnene, som Continental, Michelin, Nokian, Toyo, Hankook, Nexen, Nordexx med flere.

Leverandører

Spesialist på dekk!

Vår spesialitet er dekk og på våre nettsider skal du kunne finne litt informasjon om dekk. Få noen gode tips fra oss, og mulighet til å bestille dekkskift og dekkhotell.

Billige dekk

Dekkene på en bil har en innvirkning på hvordan den kjører. For å sikre en trygg og god kjøreopplevelse, uansett vær og gate forhold, er det en rekke kriterier som må vurderes.

Dekkstørrelse

Dekkstørelse er det viktigste kriteriet. Dekket må ha den riktige dekkstørrelsen. Dekkstørrelse kan finnes i vognkortet til bilen, og den inneholder den godkjente dekkbredden, felg diameter og dekk høyden. Når du har denne informasjonen, står det ingenting i veien for å kunne velge de beste dekkene for din bil, som ofte kan være billige dekk.

Piggfire dekk er ikke trygge på sommerveier

Godkjente piggfrie dekk er ikke gode nok på sommerveier. De har et annet type dekkmønster og funger spesielt dårlig mot vannplaning. De øker også bremselengden både på vått og tørt underlag. Dekkene har dessuten mykere gummiblanding som gjrø at de sliten mye raksere om sommeren.