dekkhotell dekknor

Bekymringsfri oppbevaring av dekkene

i vårt dekkhotell, basert på dine behov…

Hvorfor dekkhotell?

Alle vet at hjul tar opp mye verdifull plass i små boder og at de til tider er uhåndterlige og tunge.
Behandler du de korrekt? Vedlikeholder du de? Om det gjøres riktig kan det forlenge levetiden på dine dekk.

Mange av de nyere bilene har også et overvåkningssystem som må tas hensyn til ved et hjulskift. Noe våre mange dyktige medarbeidere har en bred kompetanse med. Før hver nye dekk-sesong går våre dyktige medarbeidere gjennom vårt dekkhotell for å inspisere alle dekk og felger.

I våre dekkhotell vil de også være sikkert lagret i forhold til eventuelle innbrudd og tyverier. Dekk og felger bør kontrolleres jevnlig for å opprettholde sikkerheten for deg og dine medtrafikanter. Inngår du en dekkhotell-avtale med oss nå vil vi frita deg for alt dette. Enkelt og bekymringsfritt! Om vi skulle finne uregelmessigheter vil vi varsle deg via SMS eller e-post. Bestill time – send forespørsel!

Tilstanden på dekkene dine betyr noe!

Se på håndflaten din. Det du da ser er kontaktflaten på ditt dekk som sørger for veigrepet ditt! Da skjønner du nok at gode dekk er avgjørende for en sikker biltur.

Dekkene bør helst ha 3mm mønsterdybde på sommerdekk og 5mm mønsterdybde på vinterdekk, samt at de bør være relativt nye.

Vi mennesker blir bare bedre med årene, men det gjelder dessverre ikke dekkene dine. De vil over tid miste sin friksjonsevne som igjen vil gå utover ditt veigrep!

Alltid skinnende felger!

Støv fra bremsing, salte veier på vinteren og veistøv fra sommertiden vil på sikt brenne seg fast i felglakken ved hjelp av varmeutviklingen som kommer fra bremsene. Når dette får virke over tid vil felgene dine bli misfargede og lakken vil i verste fall flasse av.

Med markedets beste hjulvaskemaskiner fra Tecnolux & Tecnoil hindrer vi denne prosessen og du får skinnende felger samt at lakken din vil holde lengre.

Priser hos Dekknor sitt dekkhotell

Vårt dekkhotell er nytt og moderne i tillegg til å ha veldig gode priser. Vårt dekkhotell koster fra 1100,- pr. sesong. Sjekk vår prisliste for flere av våre gode priser.