felger

Kjøpe nye felger?

Vi forhandler en rekke felger fra kjente leverandører

superdekk logo
spesialfelger logo
pure wheels logo
norgesdekk logo

Gi bilen din nytt utseende

– vi hjelper deg å velge riktig felg! Nye felger kan virkelig gjøre stor forskjell på utseende til bilen din. De vanligste felgene er stålfelger og aluminiumsfelger (lettmetall). Det blir vanligere å velge aluminiumsfelger i kul design for å gi bilen en stilig look. Hva slags felg passer til deg? Klassisk utseende, sporty look eller en ren stil?

Stilige aluminiumsfelger eller praktiske stålfelger?

Aluminiumsfelger ser veldig bra ut, spesielt etter en vask. Kjører du ofte på grus og landeveier? Eller bruker du dem om vinteren? Tenk da på et felgdesign som lett lar seg rengjøre. Stålfelger følger ofte med biler, mens aluminiumsfelger er ekstrautstyr. Vi hjelper deg med et eventuelt bytte, og kan også gi gode råd om hva slags felger som er best for deg.

Aluminiumsfelger skal behandles pent

Sterke rengjøringsmidler skal ikke brukes på aluminiumsfelger. Til og med spesialrengjøring som er laget for felgrens kan skade det ytre aluminiumslaget. Helst bør du benytte snill bilshampo og lunkent vann for å rengjøre felgene.

Hvilken felg passer din bil?

Foruten felgens bredde og diameter finnes det andre hensyn å ta. Boltsirkel, navåpning (senter-hullet) og felgens impressdybde påvirker valget. Er du usikker på om felgen og dekket passer til din bil? Kontakt næmeste Dekknor avdeling. Så hjelper vi deg å velge det du vil bli mest fornøyd med!

Send forespørsel